GÜLLÜOĞULU İLE TADIM GÜNLERİ

Ankara Blogger yazarları , Güllüoğlu 'nun davetlisi olarak Branç da  ,  Sır ve şifa dolu saray içeceklerini  tadım  ve tanım...

A+ A-





Ankara Blogger yazarları , Güllüoğlu 'nun davetlisi olarak Branç da  ,  Sır ve şifa dolu saray içeceklerini  tadım  ve tanımak için  tekrar bir araya gelme fırsatını buldular.Uzun uzun konuşup ,sohbet  etme fırsatını bulduk.
Ev sahibi Fatih Güllüoğlu bize hoş geldin  ve orada bulunmamızın asıl sebebi hakkında küçük bir konuşma yaptıktan sonra


bizde bir birimizi çok özlemiş olduğumuz Blogger arkadaşlarla güzel sohbetler eşliğinde  Öncelikle güzel bir kahvaltıyla başladık




  Güllüoğlu markasının 143 yıllık gücüyle ve profesyonel bir ekiple gerçekleştirdikleri iki senelik zorlu ve çaba sonrası asırların ardında  saklanmış bir Osmanlı saray efsanesini geri döndürdüler.Hemde bugünün beklentilerine göre yeniden yorumlanmış inovatif bir içecek olarak evimize hatta davet masalarımızda yerini aldı bile.

Fotoğraf: Ve tadim baslasin #osmanliserbetleri #ankaraliblogger #bloggers #turkishdrink #turkishblogger #osmanliserbetlerinitadiyoruz

Şimdi :
Saflığı kaybolmamış meyve özleri.bitki kök ve tohumlarından elde edilen bu saray içecekleri her hangi bir arıtmaya uğramadan hazırlanan, kimyasal işlemden geçmeden, tamamen doğal yöntemlerle üretilen, içlerinde ilave koruyucu maddeler ve yapay aromalar konulmadan özenle şişelenen bu içecekleri hangimiz almayız. Gazlı içeceklerin ne kadar zararlı ve nasıl üretildiğini hepimiz biliyoruz.Tamamen doğal yöntemlerle üretilen bu şerbetleri, Çoluk ve çocuklarımıza hatta  konuklarımıza  güvenle  neden ikram etmeyelim ki

Öyle ise ;
Bizlere bu muhteşem saray içeceği '' Hayatımıza nice yıllar ve mutluluklar eklensin''  diye Güllüoğlu tarafından sunulmuşsa Bizlerde  o zaman Sultan olmanın keyfini doya doya yaşayalım.
 Güllüoğlu şimdilik piyasalara 6 ürünle yeniden merhaba dedi.









Bunlardan GENÇLİK RÜZGARI


 Kara üzüm çekirdeği ve yağı ile ezilerek sıkılmış, genç nesilin hoşlanacağı bir lezzete dönüşmesi için çilek ile karıştırılmış.Güçlü kuvvetli olsun diye badem içi ile takviye edilmiş.Gençlere ve genç kalmak isteyenlere sunulmuş.

SARAY SEFASI
Zengin meyvelerin ve çiçeklerin.bitki kök ve tohumlarını bir araya getirerek ve bunların tatlarının,kokularının ve renklerinin tek bir lezzette sunulması için hazırlanmış. Bu saray içeceği Yemek geçişlerinde damaktaki tadı nötr hale getirmesi için  yemeği bir lezzet şölenine dönüştürüyor.

DEMİRHİNDİ ŞERBETİ



Hindistan'dan gelen egzotik Demirhindi meyvesi ve onlarca baharatla ürettikleri bu şerbet, bitkin düşmüş vücuda güç ve enerji versin diye .Yemeklerden sonra içildiğinde damağa özgün,nefis bir tat bıraktığı gibi mideyi de rahatlıyor.

HÜNKAR SEFASI




  Padişahların mutlu yaşamalarına katkı sağlasın diye her akşam yatağa girmeden önce içmeyi tercih ettikleri bir içecekmiş..Tek başına bile yeterli derecede afrodizyak özelliği taşıyan Hurma özü ve tatlandırılmış.İlave şeker kullanılmamış.Çeşitli meyve ve bitki köklerinin nefis bir uyumu yüksek enerjili klas bir içecektir.

KIZILCIK ŞERBETİ



Vitamin ve minareli bakımından son derece zengin kızılcık şerbeti aynı zamanda  güçlü bir antioksidan özelliğine sahip.Yemeklerde de eşlik edilebilen ve daha çok hanımların tercih ettikleri zarif,mayhoş bir lezzet.

CAN-I CİHAN

Tamamen şekersiz olarak üretilmiş .Güney Amerika yerlilerinin şeker otu olarak adlandırdıkları stevia Rebudiana bitkisinin yapraklarından elde edilen öz ile tatlandırılmış.Çiçek tozu baharat ve meyvelerin bir araya geldiği güçlü kokusu ve aromasıyla baştan  çıkartan bu lezzetli içeceği şekerden kaçınan herkes gönül rahatlığıyla tüketebilirler.

Bu sağlıklı içecekleri mutlaka  deneyiniz.

Daha Fazla Lezzet

NEW 4181811400355676472

Yorum Gönder

emo-but-icon

Bu Blogda Ara

Kanalıma Abone Ol.

BURALARDAYIZ..

.................. .................

MUTFAK SIRLARI- FAYDALI VE PRATİK BİLGİLER

BLOGLARIM

  • - . - Kesinlikle ama kesinlikle deneyip tatmanız gereken bir lezzet. sofralarında aranan lezzetleriniz haline gelecek - - MAL...
    2 gün önce
  • 5 hafta önce

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

item